Enthousiast, passievol, doortastend en eigenwijs!

Enthousiast, passievol, doortastend en eigenwijs!

Nu ook in Duitsland!

Vroeger wist Elmar al wat hij wilde worden, makelaar! Van huis uit veel verhuisd door het werk van z'n vader. Uiteraard kom je dan vaak in aanraking met het vak van makelaar. In 2002 begon hij dan ook met stage in o.a. Zwolle en Gieten waarna hij rond 2003 begon op de binnendienst bij een makelaarskantoor in Zwolle. 

Na rondzwervingen in Zwolle, Hengelo en Hardenberg is hij uiteindelijk in 2013 in eigen woonplaats Hardenberg gestart met een makelaarskantoor. In de loop der jaren had hij veel geleerd bij de verschillende kantoren en weet dus hoe hij het juist wel wilde doen en wat hij juist niet wilde bij z'n eigen kantoor. 

Na werkzaam te zijn geweest bij de verschillende kantoren was het tijd voor een nieuwe stap! In al die jaren heeft Elmar veel mensen begeleid bij de verkoop van hun woning en/of het aankopen van een nieuwe. Daardoor is z'n kennis van de huizenmarkt in Hardenberg en wijde omgeving op hoog niveau. 

De omgang met klanten is gaaf, want bemiddelen bij woningverkoop draait niet alleen om cijfers. Aandacht hebben voor het persoonlijke verhaal; inleven, adviseren en begeleiden; dát heeft Elmar de afgelopen jaren dankzij werk- en levenservaring eigen gemaakt. Hij gelooft dat daarin z'n kracht en tevens onderscheidend vermogen ligt wat betreft het uitoefenen van het vak van makelaar-taxateur. 

Als jong kereltje had hij al ambitie. Die ondernemerszin en passie voor het mooie vak van makelaar-taxateur heeft hem ertoe gedreven om Houdel Makelaardij op te richten. Tot op heden een vast, goed & zekere stap voor hem, waarin hij z'n eigen filosofie kan toepassen op de huidige woningmarkt die volop in beweging is en blijft! 

De sterke punten van makelaar Elmar Houdel zijn o.a.

  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Hij is voor duurzame relaties met zijn klanten
  • Verdiept zich actief in de markt en de samenleving
  • Biedt een full-service pakket aan in zowel Nederland als in Duitsland.
  • Hij is nuchter, integer en staat met beide benen op de grond

Voor meer persoonlijke verhalen en werkwijze, check ook onze recensies!

Bekijk recensies

Elmar Houdel is ingeschreven als register makelaar/taxateur in zowel het NRVT (RT277087016) als het SCVM register (14R1834SCVM).

Neem contact op


Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Opzoek naar een woning?

Schrijf jezelf nu in bij Houdel Makelaardij en reageer op ons actuele aanbod. Wij zullen je per e-mail op de hoogte houden van nieuwe beschikbare woningen, die aansluiten bij je woonwensen.

Schrijf je in