Unieke werkwijze: alles onder één dak

De aan- en verkoop van een huis in Duitsland werkt natuurlijk anders dan in Nederland. Er zijn veel verschillende factoren waar u rekening mee moet houden, zoals de woningmarkt, de juridische aspecten en de financiering. Daarom is het belangrijk om een makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het proces.

Unieke werkwijze Houdel Makelaardij:

Houdel Makelaardij heeft een unieke werkwijze die u het maximale voordeel biedt. Wij werken samen met verschillende Duitse collega-makelaars, maar ook met hypotheekadviseurs. Dit betekent dat u bij ons alles onder één dak kunt regelen.

De voordelen van onze unieke werkwijze:

• U heeft één aanspreekpunt: Wij nemen u alles uit handen, van het vinden van een geschikt huis tot het regelen van de financiering.

• U krijgt deskundig advies: Onze Duitse collega's zijn gespecialiseerd in de Duitse woningmarkt en hypotheken.

• U bespaart tijd en geld: U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar een hypotheekadviseur.

Conclusie:

Wilt u een huis aan- of verkopen in Duitsland? Dan is Houdel Makelaardij de aangewezen partner. Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis en zorgen ervoor dat u de beste financiering krijgt.

Werkwijze aankoop Werkwijze verkoop

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Opzoek naar een woning?

Schrijf jezelf nu in bij Houdel Makelaardij en reageer op ons actuele aanbod. Wij zullen je per e-mail op de hoogte houden van nieuwe beschikbare woningen, die aansluiten bij je woonwensen.

Schrijf je in